Det første innlegget!

Hei!

Det aller første innlegget for aller første gang i den alle første bloggen! Dette er vell en impuls handling som overhodet ikke var planlagt og som jeg ikke har noen kunnskaper om. Som et lam blant ulvene!! Det føles rart å kalle det en blogg, i mine tanker er det en slags plattform hvor jeg kan tømme tankene mine. Jeg har planer om å tømme hodet mitt med alt som bobler og bruser der inne. Den lager dikt, tenker politikk, er kreativ, dum, morsom, irriterende, hjertevarm og genial av og til. Den tenker på konspirasjonsteorier, krig, religioner, kryssord, familie, jobb, lurer på mye og har en fantasi over det normale. Den har også ADHD!!!  Nå har dere en pekepinne på hva som muligens kan komme av innlegg. Håper du som leser blir underholdt på den ene eller den andre måten.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s